Fik du lige Mike Tramp’s mailadresse dér?

Nogle mennesker kan man kun holde af. Mike Tramp er en af dem, efter min mening. Og senest, da jeg mødte ham igen, overværede jeg også hans foredrag om tiden i USA. Han har både oplevet en masse spændende og anderledes og er en fantastisk storyteller. Det var en dejlig oplevelse. Både rørende og sjovt, og med lækre musiske indslag også.

Jeg skulle mødes med ham for at han kunne prøve sin nye denim-vest fra BEVAR. Heldigvis var han meget tilfreds. Hvilken lettelse.

Første gang vi mødtes var i sommer under Århus Festuge. Jeg så tilfældigt at han gav koncert og vi var nogle stykker, som fik en dejlig oplevelse sammen.

Jeg havde tidligere luret at Jesper Binzer hænger ud med Mike Tramp ind imellem, og da vi tidligere har lavet et tørklæde til Jesper, så tænkte jeg at Mike måske også var en oplagt kunde.

Jeg havde derfor en intention om, at jeg gerne ville fortælle ham om BEVAR. Men efter koncerten stod alle hans fans omkring ham til selfies og autografer. Efter laaang tids venten kunne han trække sig tilbage og holde fri … og på vej væk fra mængden, fik jeg endelig, og meget kort for ikke at forstyrre for meget, fortalt om BEVAR, og også nævnt at syværkstedet ligger i Slagelse Kommune. Dét syntes han var ret fint eller måske pudsigt, for han har familie i Slagelse. Og få minutter efter fik jeg så hans mailadresse. ”Vi må mødes”, som han sagde. Og så gik han. To sekunder efter kom en kvinde hen til mig og sagde: ”Hvad skete der lige dér?? Fik du Mike Tramps mailadresse!!!?”. Og dét kunne jeg så bare sige ja til, og gå hjem med et stort smil på læben. Og dén mailadresse har så været indledningen til at lære Mike at kende. Det har vist sig at han er ret vild med denim, og ret nørdet med det også. På den helt fede måde..

Så jeg er meget taknemmelig over at han var interesseret i videre dialog, og han har heldigvis været det lige siden. Og det er da en dejlig tanke at en denimvest og faktisk også et tørklæde nu kommer fra BEVAR og han bruger begge dele både på og udenfor scenen.

BEVAR mig vel! Anette Warming

mike tramp, bevar, denim, rocknroll, rock n roll, rock, genbrug, redesign

mike tramp, bevar, denim, rocknroll, rock n roll, rock, genbrug, redesign