LAV JULEPYNTEN SELV, SÅ ER DET BÅDE UNIKT OG HOLDBART

Forleden havde jeg den fornøjelse at stå for en workshop, hvor jeg/BEVAR tilbød at man kunne slå sig ned ved et par borde og lave sin helt egen og unikke julepynt. Du ved, den slags julepynt man gemmer i årevis, fordi det selvfølgelig er blevet så superfint. Men også fordi der er lagt energi og kærlighed i det, og fordi det er et hyggeligt minde.
Gennem årene har jeg virkelig lavet meget julepynt selv, og også hjulpet mange til at komme i gang.

I denne sammenhæng forleden var det ved et super-fint arrangement, kaldet “Grønne Dage på Frederiksberg”. Før har jeg lavet julepynt med mange børn i forskellige sammenhænge, med efterskole-elever og med voksne, privat og i firmamæssige sammenhænge.

Og det gør ikke noget at jeg allerede primo november begynder at forberede mig. Jeg synes det er hyggeligt. Det gør måske mere noget at jeg bliver en smuuuule træt af julen cirka midt i december, men jeg tror jeg klarer den.

For hvis jeg kan være med til at inspirere bare en smule til, at der købes mindre nyt julepynt rundt omkring, men at nogle hist og her får øjnene op for selv at skabe det lækreste, holdbare og unikke julepynt, so be it!

BEVAR julen, og lav mere selv 
Anette Warming

julepynt, BEVAR, bæredygtighed

“Det er jo SYYYYGT så meget julepynt man kan købe!”

julepynt, juletræ, BEVAR, genbrug, denim julepynt

julepynt, genbrug, BEVAR

“Det gi’r så meget mening, at lave det selv”