BEVAR PÅ ROSKILDE UNIVERSITET

roskilde universitet, cirkulær økonomi, bevar, genbrug,

Her er jeg på Roskilde Universitet og taler om BEVAR

Forleden dag skulle jeg mødes med studerende på Roskilde Universitet. Bare nogen af dem.

Det var studerende, som er i gang med en Master i Social Entrepreneurship and Management.

Under temaet “Social Capital” var jeg inviteret til at give indblik i et konkret eksempel. Så dét blev til en lang fortælling om BEVAR, om frivillighed, aktivt medborgerskab og velgørenhed.

Det hele skulle foregå på engelsk. Bum. Inde i mit eget hoved synes jeg, at mit engelske har det helt fint, men under mit oplæg kom det ikke super elegant ud gennem munden hele tiden. Derudover oplevede jeg flere gange at jeg manglede ord på noget, jeg troede jeg havde styr på, hvad hed på engelsk.

Heldigvis oplevede jeg de studerende som meget rummelige. I deres ret fantastiske og inspirerende feedback til mig, kunne de brilliere med alle de udtryk, som jeg ikke fik brugt, men skulle sætte mange ord på for at få samme mening.

Eksempel fra mig: “the kind of men living in bigger cities all over the world”, blev senere refereret til som “urban men”. Og så forklarede jeg også noget om “the way people act towards eachother, when they are put into the same room” – det blev til “social interactions”.

SÅ – med andre ord. Jeg tror mit oplæg nok kunne have været kortere.

BEVAR mig vel!
Anette Warming