KØBSVILKÅR

Levering

I BEVAR.dk tilbyder vi levering til nærmeste afleveringssted eller privatadresse.
BEVAR,dk benytter Pakkelabel.dk.

Vi bestræber vi os på at levere så hurtigt som muligt. Somme tider er vi lidt bagud med produktionen, og vi giver dig derfor besked, hvis vi ikke kan sende af sted til dig i løbet af 2-4 dage. Vi sender din ordre samlet, så hvis én af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse.
Pakkelabel.dk leverer fra dag til dag på alle hverdage. Skulle der forekomme forsinkelser hos den valgte forsendelsesmåde, kan BEVAR.dk ikke drages til ansvar herfor.

Du har også mulighed for selv at afhente din pakke hos BEVAR.dk i Korsør eller Roskilde. Dette skal ske efter aftale.
Alle priser er opgives både inkl. og ekskl. dansk moms.

Returret
Du har 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du fortryder dit køb, skal varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Returretten gælder også udsalgsvarer.

Original emballage skal ligeledes returneres og må ikke benyttes som forsendelsesemballage. Ved returnering betaler du selv forsendelsesomkostninger, medmindre varen er defekt og det er en reklamation. Når vi har modtaget varen, refunderer vi beløbet.

Reklamation
Du har 2 års reklamationsret. Skulle du være uheldig at modtage en vare med fejl eller mangler, så kontakt os hurtigst muligt efter modtagelse på info@bevar.dk. Vi bytter til anden vare eller giver pengene tilbage.

Det unikke og personlige.
Hvert produkt fremstår unikt, fordi vi laver produkter af forskelligt kasseret tøj og alt er håndlavet. At modtage en nøjagtig kopi af de designs du ser afbilledet på webshoppen, er derfor ikke sandsynligt. Til gengæld får du unikhed for alle pengene.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse anette@bevar.dk.

Husk ved returnering af varen at vedlægge en beskrivelse af fejlen og kvittering.

Varen sendes til:
Varereturnering foregår ved henvendelse til følgende adresse:

BEVAR IVS
V/Kvarterhuset
Motolavej 57B
4220 Korsør
2093 3818

Forbehold
Alle priser er inkl. moms. Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl på websitet, fejl i beskrivelser eller priser som følge af manglende opdatering, samt forbehold for udsolgte varer.

Varegengivelse
Vi bestræber os på at vise varerne så virkelighedstro som muligt med billeder i god kvalitet og med detaljerede varebeskrivelser. Vi kan dog ikke garantere, at varen har præcis den farve, som din computerskærm viser, da farver vises forskelligt afhængigt af skærmen.

Copyright
Alle tekster, billeder, design, m.m. på www.bevar.dk er beskyttet af ophavsretsloven. Uautoriseret brug af ovenstående vil medføre retsforfølgelse. Har du brug for billeder til din blog eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.